5 EASY FACTS ABOUT اسپند دود کردن DESCRIBED

5 Easy Facts About اسپند دود کردن Described

5 Easy Facts About اسپند دود کردن Described

Blog Article

حشراتی مثل سوسک، پشه و مگس بیماری‌های زیادی را با خود به همراه دارند. دود ناشی از سوختن اسپند این حشرات را از محل فراری داده و محیطی پاک را برای شما فراهم می‌کنند.

دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده می‌شود و از آن برای خوش‌بویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده می‌گردد.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گیاه اسفند می‌تواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند اگر از بیماری خاصی رنج می‌برید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژه‌ای به این گیاه داشته باشند و آن را به روش‌های مختلفی مصرف کنند.

در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاول‌ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌شود.

حداکثر ميزان دارويی قابل استفاده از اسپند به عنوان ضد درد، ۱۵ تا ۳۰ ميلی ليتر از جوشانده این گیاه با نسبت ۱ بر ۲۰ گياه در آب است.

سرویس خواص شناسی – اسپند ازجمله گیاهان دارویی است که با نام اسفند و حرمل نیز شناخته می‌شود و از گذشته‌های دور به‌عناوین‌مختلف ازجمله ضدعفونی کردن و خوشبو نمودن هوای محل زندگی، دور کردن چشم‌زخم و درمان بیماری‌ها در طب سنتی کاربرد داشته است.

آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟

در حدیثی از پیغمبر اکرم (ص) روایت شده است: از اسپند درخت یا برگ یا میوه‏اى نمی‌روید، مگر آن که فرشته‏اى بر آن گماشته شده است تا آن را به آن که باید برساند، یا خشک شود، و در ریشه و ساقه‏اش شفا است، و در دانه آن داروى ۷۲ بیمارى نهفته است.

استفاده از روغن دانه‌های اسپند برای تسکین درد سیاتیک مناسب است.

اسپند همچنین یک داروی قوی برای درمان سرماخوردگی محسوب می‌شود. get more info این گیاه فوق‌العاده با ارزش در زمان سرماخوردگی می‌تواند به بهبود هر چه سریع‌تر و کاهش علائم کمک کند.

اسپند همچنین یک داروی قوی برای درمان سرماخوردگی محسوب می‌شود. این گیاه فوق‌العاده با ارزش در زمان سرماخوردگی می‌تواند به بهبود هر چه سریع‌تر و کاهش علائم کمک کند.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Report this page