گیاه اسپند NO FURTHER A MYSTERY

گیاه اسپند No Further a Mystery

گیاه اسپند No Further a Mystery

Blog Article

– اسپند خلط آوراست و به رفع تنگی نفس و درمان آسم کمک می کند.

احتمالا بپسندید: اشتباهی در آرایشگاه که باعث میشه سکته مغزی کنید !!

چرا که دانه ‌های گیاهی اسپند دارای مواد شیمیایی چون هارمین، پگانین، هارمولول 

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژه‌ای به این گیاه داشته باشند و آن را به روش‌های مختلفی مصرف کنند.

باعث خوشبو شدن هوا و ضدعفونی محیط می‌ شود و از قدیم این امر در میان افراد

همچنین برخی افراد ممکن است به اسپند حساسیت داشته باشند و در صورت تماس با آن دچار واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم پوست، عطسه، آبریزش بینی و تنگی نفس شوند.

استرس و اضطراب از جمله اختلالات روانی هستند که افراد بسیاری را در سراسر جهان به خود درگیر می‌کند. عدم توجه به این اختلالات می‌تواند خود را به شکل افسردگی و دیگر بیماری‌های روانی نشان دهد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به خبرگزاری فرتاک click here نیوز و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

نوروتوکسین موجود در این گیاه باعث کاهش حساسیت نسبت به مسائل اطراف شده و به آرامش اعصاب کمک می‌کند.

دود دادن منظم اسپند در طول هفته می‌تواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.

اسپند حشره‌کش طبیعی است و نگهداری از بوته‌ی آن در باغچه یا سوزاندن دانه‌های خشک آن حشرات را فراری می‌دهد. البته مصرف بیش از حد و مصرف مستقیم آن باعث مسمومیت می‌شود.

Report this page